Welkom

 

Map-NL-Albrandswaard-Wijk 00 Rhoon-Buurt 03 Industrieterrein OverhoekenOV-IVOR is een initiatief van de ondernemingsverening Rhoon en heeft als doel het behartigen van de belangen van de ondernemers die  gevestigd zijn in Overhoeken III te Rhoon. Op deze internetsite bieden wij u informatie over de regio, de vereniging en haar leden. Deze internetsite kan gezien worden als een verlenging in de dienstverlening van de vereniging.

Doel van de oprichting van OV-IVOR is het leggen, versterken en istand houden van onderlinge contacten tussen albrandwaardse bedrijven op industireterrein Overhoeken III. Tevens het behartigen van gemeenschappeljjke belagne van het bedrijfsleven, het bevorderen van een gunstige ontwikkeling daarvan en het nemen van passende initiatieven daartoe. Leden vertegenwoordigen in aanmerking komende organen en commissies zaols de Kamer van Koophandel, gemeente en overige instanties.

Het houden van bijeenkomsten en vooral al hetgeen te doen wat nuttig, wenselijk en wettig is in belang van het doel der vereiging. Tevens is het velang om de samenwerking met elkaar te stimuleren en te kijken waar mogelijkheden liggen om met elkaar constructief samen te werken en of elkaar aan te bevelen.  

 

© Copyright 2016 - OV IVOR - Initiatief Voor Overhoeken Rhoon